Complete Skincare

Praktijk voor huidverbetering

Microdermabrasie

Microdermabrasie

De MegaPeel is een veilige, natuurlijke, intensieve en effectieve oppepper/verjongingskuur voor uw huid. Naarmate we ouder worden vertraagt de natuurlijke afvoer van dode huidcellen. Ze blijven langer op de huid liggen waardoor we een doffere uitstraling van de huid krijgen. Ook neemt de huid in zijn activiteit af en gaat die verslappen.


Wat is microdermabrasie:

Microdermabrasie is een intensieve peeling, waarbij de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van superfijne aluminiumoxide kristallen. Daarmee stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen, de huid gaat hierdoor weer actiever worden en er veel beter uitzien. Deze methode is minder pijnlijk dan de conventionele laser- of chemische peeling en een stuk veiliger voor ieder huidtype en iedere huidskleur.


Wat is het doel van microdermabrasie:

  • verfijnen van lijntjes en rimpels
  • verminderen van pigmentvlekken
  • vervagen van littekens (acne littekens)
  • verfijnen van grove poriën
  • doorbloeding van de huid stimuleren waardoor de huid weer een gezonde uitstraling krijgt, bij rokers, mensen die langdurig ziek zijn geweest en aangetaste huid.

Helaas kunnen we niet met 1 behandeling voldoende resultaat bereiken, maar adviseren we altijd een kuur te doen van 5 of 10 behandelingen met tussenposen van 7 tot 14 dagen.

 

De MegaPeel kan ook worden gebruikt voor een snel tijdelijk opfrissen van de huid voor als u bijvoorbeeld naar een feestje gaat.

 

Naar aanleiding van het intake gesprek kunnen we een behandelplan samenstellen en bekijken wat er mogelijk is.