Complete Skincare

Praktijk voor huidverbetering


Vanaf 1 februari 2020 gaat Annouschka - Grip op je eetgedrag - ons team versterken

Hier onder stelt Annouschka zich even aan u voor
Ik ben Annouschka van Leersum van Grip op je eetgedrag en samen met mijn man en onze 2 katten woon ik in Alphen aan den Rijn.
Na ruim 2 jaar lang een praktijk aan huis te hebben gehad is het tijd voor de volgende stap. Vanaf 1 februari ben ik dan ook te vinden in de prachtige salon van Complete Skincare aan de Ouvertureweg! 


Als voeding & gedragscoach begeleid ik vrouwen om uit de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen te stappen. Naast dat ik me een aantal jaren geleden heb laten omscholen tot gewichtsconsulent ben ik ook ervaringsdeskundige. Zelf heb ik 25 jaar lang gejojood en als geen ander weet ik dan ook wat mijn klanten doormaken. Maar gelukkig weet ik inmiddels ook dat er wel degelijk een oplossing bestaat om de grip op je eetgedrag en daarmee je gewicht terug te krijgen! Zo ben ik na al die jaren lijnen, overeten, snaaibuien, stapels kleding in maar liefst 7 verschillende maten, nu al een aantal jaar een stabiele maat 42. Vraag me niet hoe zwaar ik nu ben, want wegen daar ben ik jaren geleden al mee opgehouden!
Ik ben goedlachs en houd ontzettend van een grap en een grol. Ik ken de pijn van mijn klanten als geen ander, maar meehuilen is niet mijn stijl. Dat betekent niet dat ik mijn werk niet bloedserieus neem, maar wel dat ik niet zo goed ben in “bij de pakken neer gaan zitten”. Het heeft mij 25 jaar gekost om te komen waar ik ben en ik weet dus dat het kan. Waar mijn klanten twijfelen heb ik dan ook genoeg vertrouwen voor ons allebei! Met de juiste inzet van mijn klanten is dit een magische combinatie gebleken!
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!
In de tussentijd kan ik je mijn GRATIS e-book “Wat je moet weten over snaaibuien” van harte aanbevelen. Deze kun je downloaden via https://gripopjeeetgedrag.nl/de-eerste-stap-naar-een-nieuw…/
Veel leesplezier en ik hoop je snel te zien!
Met vriendelijke groet,
Annouschka van Leersum